vatter 2009.08.11. 09:10

Bon Bon zenekar

Zenekar nélkül nem lehet teljes egy Családi Sportnap, a mi választásunk, a visszajelzések alapján és reméljük sokak örömére, a jövőre 15. születésnapját ünneplő Bon Bon zenekarra esett.

Török Tamás korábban az Azok a fiúk zenekarban, majd 1993-tól a Bang Bang formációban játszott, amelynek kapcsán összetalálkozott Szolnoki Péterrel, aki vokalistaként szerepelt a zenekarban. Szolnoki a Zalka Máté Tiszthelyettes-képző Zeneművészeti Szakközépiskola fuvola szakán végzett.

A Bang Bang feloszlását követően, 1995-ben Török Tamással megalapították a Bon Bon zenekart. Első nagylemezük a Kapaszkodj meg, még nem lett igazán sikeres, azonban az egy évvel később megjelent angol nyelvű változaton (Just a fool) megtalálható, Köszönöm, hogy vagy nekem című számmal sikerült a nagy áttörés.
 



Az 1997-ben megjelent, Csak a holnapnak élek albumon pedig olyan slágerek találhatók, mint a Hétvégi királylány, Pia Olimpia. 1998-ban jelent meg a Nem vagyunk mi angyalok című nagylemezük, olyan dalokkal mint a Viva Espana, Válassz engem, vagy a Nem vagyunk mi angyalok.

A két évvel később megjelent ötödik nagylemezük a My name is Bon... Bon Bon, amelyről az első kimásolt szám a Szexepilem óriási sláger lett, végképp a legjobb és legnépszerűbb hazai zenekarok táborába emelte a fiúkat. 2007-ben megjelent legutolsó lemezük, ami immár 11. a sorban és az „All in” nevet kapta.
 

 

Szolnoki Péter a Bon Bon mellett, számos más magyar formációban is részt vesz. Énekelt duettet Auth Csillával (Féltelek), a Meseautó című albumon pedig korábbi nagy slágereket énekelt újra hangszerelt változatban. Kevesen tudják róla, de nemrég bekövetkezet nyugdíjba vonulásáig, aktív tagja volt nemrég a Budapesti Rendőri Ezred Zenekarának is.

A Családi Sportnapon a Bon-Bon zenekar fellépés 15.30 perckor kezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportnap.blog.hu/api/trackback/id/tr431342701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása