A rendszeres sportolás szükségességét mindannyian tanultuk, tudjuk, és ennek ellenére mégsem csináljuk. Ezért határoztuk el, hogy legyen legalább egy nap, amikor lehetőséget biztosítunk az intézmény munkatársainak és családtagjaink a tartalmas kikapcsolódásra és feltöltődésre.

A szeptember 12-én tartandó Családi Sportnap elsődleges célja, a kellemes időtöltés mellett, a résztvevők egészségének megőrzése, körükben az egészségtudatos életmód népszerűsítése. A munkahelyi mozgásra ösztönző színvonalas programok jótékony egészségügyi hatásai mellett, a közös élmény a csapatszellemet, a munkatársak közötti viszonyt és a szervezeti légkört is javítja, mindemellett növeli a vállalat iránti elkötelezettséget.

A változatos és jó program összeállítása éppen ezért nem elsősorban pénzkérdés, hanem a munkahelyi kultúra és akarat függvénye, mert ha nem is vesz mindenki részt minden programban, hiszen van, aki az előadásokat hallgatja, mások tornáznak, a fiúk fociznak, de a közösen elfogyasztott falatok, élmények felszabadítják az energiákat és közelebb hozzák egymáshoz az embereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportnap.blog.hu/api/trackback/id/tr661301249
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása