Szeretettel várjuk munkatársainkat és kísérőiket, a 2009. szeptember 12-én megrendezendő Családi Sportnapra. Annak érdekében, hogy a Családi Sportnap eredetét és célját a lehető legjobban elmagyarázhassuk, kiválasztottunk néhány gyakran ismétlődő kérdést és összegyűjtöttük a válaszokat.


Mi az a Családi Sportnap és miért kerül megrendezésre?

A rendszeres sportolás szükségességét mindannyian tanultuk, tudjuk, és ennek ellenére mégsem csináljuk. Ezért határoztuk el, hogy legyen egy nap, amikor lehetőséget biztosítunk az intézmény munkatársainak és családtagjainak a tartalmas kikapcsolódásra, feltöltődésre.

A szeptember 12-én tartandó Családi Sportnap elsődleges célja, a kellemes időtöltés mellett, a résztvevők egészségének megőrzése, körükben az egészségtudatos életmód népszerűsítése.


Hogyan vásárolhatok jegyet a Családi Sportnapra?

Ha érdekli a Családi Sportnap, jöjjön bátran, hiszen a belépés díjtalan.

Mindössze annyit kell tenni, hogy az ISO MESS-ben található SPORTNAP mappából letölti a regisztrációs lapot és azt kitöltve legkésőbb 2009. szeptember 9-ig visszaküldi a mappában feltüntet email címre, vagy személyesen leadja a saját intézményében erre kijelölt személynek.


Miért van szükség a regisztrációs lap kitöltésére és beküldésére?

Idegen, illetéktelen személyek bejutását megakadályozandó, hiszen a Családi Sportnapot kizárólag az egyesített intézmény munkatársainak és kísérőiknek rendezzük. Másrészt a nap folyamán, minden jelenlévőt vendégül látunk egy tál gulyáslevesre, amihez pogácsát és ásványvizet is felszólgálunk.

Az előzetes regisztráció alapján, pedig előre tudni fogjuk, hogy ezekből mekkora mennyiségre van szükség. A kitöltést segítő minta regisztrációs lapot az intézményi hálózat Sportnapos mappájában találhatja meg külön is, valamint a Tájékoztató Füzet 13. oldalán.


Mi történik, ha esik az eső?

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, ezért is állítunk fel a helyszínen egy nagy fesztivál sátort, míg a gyermek játszóháznak, logikai és ügyességi játékoknak több kisebb, de szintén tágas sátrat biztosítunk. Ebben az esetben az összes sportversenyt a tornateremben rendezzük meg.


Milyen programok lesznek?


A programok összeállításakor arra törekedtünk, hogy egy olyan sok színű, tartalmas, mozgalmas, mindenkit aktivizáló és szórakoztató programot biztosítsunk, ami lehetővé teszi, hogy kellemes élménnyel ajándékozzuk meg a rendezvény résztvevőit a legkisebbektől a felnőttekig.

Lesz játszóház, kézműves sátor, ugráló vár, óriáscsúszda, logikai, népies és ügyességi játékok, valamint zenei koncert és rengeteg verseny, vetélkedő. A Családi Sportnap részletes programjának leírását itt találja.


Milyen versenyek kerülnek megrendezésre?

A program Asztalitenisz, Kispályás labdarúgás, Streetball és Tenisz versenyekkel kezdődik, a nap során még páros Csocsó bajnokság, Kötélhúzás és Ügyességi váltóverseny várja a sportolni vágyókat.

A nagy sátorban különleges Műveltségi vetélkedőre kerül sor, ahol nem csak a tudásra, hanem megfelelő taktikai érzékre is szüksége lesz a csapatoknak. Ezen kívül a klasszikusnak számító Papírrepülő dobásban és a bizonyos helyzetekben igencsak hasznos Kő, papír, olló versenyben próbálhatják ki tudásukat.


Mit tegyek, ha szeretnék csapatversenyben indulni, de még nincs csapatom?

Ebben az esetben, a regisztrációs lapon feltétlenül jelölje be, hogy melyik csapatversenyben szeretne részt venni, azért hogy a helyszínen, de szerencsés esetben, már hamarabb is, minél könnyebben tudjunk a csapat keresésben és kialakításban segíteni.


Hogyan tudok a versenyekre nevezni?


Akár már most kitöltheti a nevezési lapot, amit a regisztrációs lappal megegyező módon az abban szereplő email címre visszaküld, vagy mindezt megteheti személyesen a helyszínen az információs sátornál.
Felhívjuk figyelmét, hogy a versenyekre, vetélkedőkre történő nevezéseket, a programban szereplő kezdési időpontok előtt 20 perccel lezártnak tekintjük.

Ezért kérjük a Kispályás labdarúgás, Asztalitenisz, Streetball és Tenisz versenyek résztvevőit, hogy legkésőbb 9.40 óráig érkezzenek meg a Sportközpontban felállított információs sátorhoz.


Mikor kerül sor a sorsolásra?

A nevezések lezárása után, a versenyek megkezdése előtt 20 perccel összegezzük a jelentkezőket, ezután elkészítjük a verseny lebonyolítását és sorsolását.


A vetélkedők és versenyek győztesei milyen díjazásban részesülnek?

Versenyenként az első három helyezett részesül elismerésben. Az egyéni versenyszámokban győztes versenyzők éremmel és oklevéllel lesznek gazdagabbak, míg a csapatversenyek győzteseit serleggel jutalmazzuk. Illetve az erre az alkalomra készített sportnapos pólót is megkapják. A dobogósok oklevelet kapnak teljesítményük elismeréseként.


Mi történik az elveszett vagy talált tárgyakkal?

A talált tárgyakat az információs sátorban gyűjtjük, tehát ha valaki talál valamit, akkor majd ott adhatja le és az elveszett tárgyakat is itt lehet keresni. A személyes tárgyakért a szervezők nem vállalnak felelősséget.


Felhívjuk figyelmét!


A regisztrációs lap beküldésével a jelentkező egyúttal elfogadja, hogy a rendezvényen és annak játékaiban, mindenki saját felelősségére vesz részt, az általa okozott károkat pedig köteles mindenkor megtéríteni. Kérjük, fokozottan vigyázzanak egymásra és környezetünkre, és ne szemeteljenek. A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

A szervezők

A bejegyzés trackback címe:

https://sportnap.blog.hu/api/trackback/id/tr841301266
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása